LorAnn Bakery Emulsion-Cream Cheese-118ml

Artikelnummer: L0764
Artikel 37 van 43
€ 6,85 (inclusief btw)
Voorraad 2 stuks
Overzicht

De LorAnn Professional Bakery Emulsions onderscheiden zich van geconcentreerde extracten door een rijke, robuuste en langdurige smaak. De emulsies zijn met name geschikt voor gebruik in meer extreme omgevingen, zoals bij verwerking bij hoge temperaturen. Een prima keuze voor alle zelf te maken taarten, bodems, cakes, koekjes, maar ook vullingen, icing en desserts.

Deze Cream Cheese Emulsie geef je cake een onweerstaanbare smaak!

De emulsies zijn op waterbasis en een goed alternatief voor de meeste extracten. Door natuurlijke stabilisators en water, kan de emulsie blootgesteld worden aan grote hitte, zonder dat dit afbreuk doet aan de smaak.

Ingrediënten: water, propyleenglycol, natuurlijk- en kunstmatig aroma, aroma, conserveermiddel: E211, zuurteregelaar: E330.

Kan sporen bevatten van: eiaardnoten (pinda's)sojamelkzwaveldioxide en sulfieten (E220-E228) in concentraties van meer dan 10 mg/kg of 10 mg/l, uitgedrukt als SO2.

Dit product is: glutenvrij.

Oplosbaar in water

Winkelwagen

Geen artikelen in winkelwagen.
© 2020 - 2024 Lekker Gebakkie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel